Kik vagyunk?

Sokszínű projekteket koordináló, rugalmas marketing-kommunikációs ügynökséghez csatlakozhatsz, amely több informatikai céggel dolgozik együtt a magyar és nemzetközi piacon – B2B és B2C marketing kampányokon.

Jelenleg kiemelt partnerünk fő feladatainak ellátására keressük lelkes és motivált új kollégánkat 
DIGITÁLIS MARKETING SZAKÉRTŐ pozícióba!

Jelentkezz magyar és angol nyelvű önéletrajzoddal, valamint fizetési igényed megjelölésével az alábbi e-mail címen:

team(at)itmarketing(p)hu

Jelentkezési határidő:

2021. december 31.

Miért érdemes hozzánk csatlakoznod?

Izgalmas, kreatív feladatokban teljesedhetsz ki, kiemelten online kampányok szervezésében.

Informatikai/IT marketing-kommunikációs területen kibontakoztathatod érdeklődésed – folyamatosan foglalkozhatsz a legfrissebb hírekkel, és megoszthatod ezeket követőinkkel, online, social media kampányokat szervezhetsz.

A közösség is nagyon fontos, mikor munkahelyen választunk, így természetes, hogy erre is kíváncsi lehetsz – rendszeresek nálunk a csapatépítő programok, céges szinten is, illetve az egyes csapatok külön-külön való találkozója is. 

Fejlődni is lesz bőven lehetőséged: nagyon fontos számunkra a kollégák karrierépítése, így számos képzéssel támogatunk mindenkit, illetve cégen belül is támogatott az előrelépés, valamint az, hogy mindenki megtalálja azt a munkakört, amiben ki tud teljesedni. 

A munka helyszíne többnyire a XIII. kerület lesz (Váci úthoz közel) – egyszerű a bejárás: ha autóval érkezel tudsz parkolni közvetlenül az iroda mellett, ha pedig tömegközlekedéssel, akkor a 3-as metróval könnyen beérsz munkába.

Szabad kezet is kapsz – nem áll feletted majd a vezetőd folyamatosan, hogy felügyelje minden lépésed – persze fontos, hogy tudja, hogy jól végzed a munkád, Szeretnénk, ha önállóan, és kreativitásodat felhasználva végezhesd a munkád. 

Milyen feladatokban számítunk Rád?

  • Weboldal és aloldalainak kezelése HTML-ben
  • Micro site-ok és landing page-ek készítése
  • Hírek, promóciók előállítása
  • Reszponzív weboldalak összerakása
  • Hírlevelek menedzselése (a fordítástól a HTML-be rakásig)
  • Ticketing rendszeren keresztül kapcsolattartás a nemzetközi kollégáinkkal – elsősorban írásban szükséges az angol nyelvtudás

Kit keresünk?

Mindenképp jelentkezz, ha úgy érzed kreatív vagy, precízen dolgozol, illetve jól kommunikálsz szóban és írásban is – angolul is. Emellett fontos, hogy képes legyél az önálló munkavégzésre, és legyen IT/műszaki vénád, hogy értsd a szakmai híreket, ne okozzon gondot ezek fordítása és ezekből posztok készítése.

Szükséges 2-3 éves marketing (elsősorban) területen szerzett tapasztalat, illetve felhasználói szintű számítógépes ismeretekeid (MS Office, CMS, ERP). Fontos, hogy össze tudj rakni HTML-ben egy oldalt. Angolul legalább középfokon magabiztos tudással kell rendelkezz, ezt elsősorban írásban fogod használni – írásbeli kommunikációhoz, fordításokhoz, tartalmakhoz.

Előnyt jelent a számítástechnikai, IT termékek és szolgáltatások ismerete.  

Hogy fog zajlani a kiválasztás?

Kattints a jelentkezés gombra, és 2 héten belül mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot! Ezt követően a HR csapatunk keresni fog téged, hogy telefonon egyeztessünk – így az önéletrajzodon túl jobban meg tudjuk ismerni egymást. Ezt követően egy Teams online felületen zajló interjúra számíthatsz, ahol szakmai kérdéseket is meg tudtok majd vitatni, és több információt kapni a csapatról, pozícióról, valamint mi is jobban megismerhetünk téged. Azt, hogy ezután miképpen haladunk, egyeztetjük természetesen telefonon Veled, nem fogunk információk nélkül hagyni!

Mi történik, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

Ha új kollégaként csatlakozol hozzánk, akkor a vezetőd, illetve a HR osztály mindenről tájékoztatni fog, az első napoddal, és a későbbiekkel kapcsolatban. Nem leszel magadra hagyva, kapsz magad mellé egy mentort, aki a betanulásod segíti és egy buddyt, aki elsősorban a beilleszkedésedben fog támogatni. 

Ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek egyikén, kérdezz nyugodtan, és reméljük, hogy hamarosan a csapatunkban köszönthetünk! 

Munkavégzés helye:

Budapest, XI-XIII. kerület

Jelentkezz magyar és angol nyelvű önéletrajzoddal, valamint fizetési igényed megjelölésével, hamarosan válaszolunk: 

team(at)itmarketing(p)hu

Jelentkezési határidő:

2021. december 31.